Vstopnice za SP v športnem plezanju Kranj 2017 že naprodaj

Finalna tekma svetovnega pokala v težavnostnem plezanju že 22. zapored gostuje v Kranju, znova se obeta pravi športnoplezalni spektakel. Vabljeni, da 11. in 12. novembra v živo glasno podprete domače junakinje in junake ter srečate najboljše športne plezalce z vsega sveta. Vstopnice so že naprodaj prek Eventima, na sedežu Planinske zveze Slovenije v Ljubljani bodo na voljo od 25. oktobra.
Svetovni pokal v športnem plezanju Kranj 2017
Kot že tradicionalno – in zelo razveseljivo – so slovenske športne plezalke in plezalci tudi letos nepogrešljivi v svetovnem vrhu. Naše zastavonoše v težavnosti ostajajo Janja Garnbret (Šaleški AO), letošnja in lanska skupna zmagovalka svetovnega pokala v težavnosti in kombinaciji, ki je lani osvojila tudi naslov svetovne prvakinje, pred domačim občinstvom pa ji še ni uspelo zmagati, večkratna zmagovalka kranjske tekme Mina Markovič (ŠPK Plus), evropska podprvakinja 2017 v težavnosti in trikratna skupna zmagovalka svetovnega pokala, ter lanski skupni zmagovalec SP Domen Škofic (ŠPO PD Radovljica), tudi letos že z uvrstitvijo na zmagovalni oder. Na domači tekmi SP Kranj 2017 znova pričakujemo številčno posadko slovenske reprezentance v športnem plezanju, ki bo vesela vaše podpore v živo.

V soboto, 11. novembra 2017, bodo ob 8.00 na sporedu moške kvalifikacije in ob 13.00 ženske kvalifikacije, polfinale v kranjski dvorani Zlato polje bo ob 20.00. Med kvalifikacijami bo na prizorišču brezplačen animacijski program za otroke (ustvarjalne delavnice, mini olimpijada s Foksijem in tekmovanje v močnih prstih), pred polfinalom pa ogled plezalnega filma.

Vrhunec kranjske tekme bo v nedeljo, 12. novembra 2017, s finalom ob 16.45, za ogrevanje se bodo zvrstili kratki filmi iz arhiva Festivala gorniškega filma.

Dvorana bo odprta uro pred polfinalom in finalom. Podroben program je objavljen na spletni strani www.worldcupkranj.com.

Vstopnice za kranjsko tekmo so že na voljo na prodajnih mestih Eventima po Sloveniji in na spletu >>> SPLETNA PRODAJA VSTOPNIC. Na sedežu Planinske zveze Slovenije na Dvorakovi 9 v Ljubljani bodo naprodaj od 25. oktobra v času uradnih ur.

eventim_prodajna_mesta

Ogled sobotnih kvalifikacij je brezplačen za vse, vstop na vse tekme je prost za otroke do vključno 12. leta. Vstopnina za sobotni polfinale je 8 € oz. 6 € za člane PZS, za nedeljski finale pa 15 € oz. 12 € za člane PZS. V prednaročilu do vključno 5. novembra lahko izkoristite posebno ugodnost in si vstopnico za oba dneva zagotovite po akcijski ceni 15 € oz. 12 € za člane PZS. Če ne bodo razprodane, bo nakup vstopnic mogoč tudi ob vhodu v dvorano Zlato polje, in sicer 11. novembra od 18.30 in 12. novembra od 15.30.

Popust za člane
Planinske zveze Slovenije velja pri nakupu na sedežu PZS, kjer izkažejo svoje članstvo z veljavno planinsko izkaznico in osebnim dokumentom, in pri Eventimovi spletni prodaji, kjer popust velja ob vnosu številke članske izkaznice v okvirček za promocijsko kodo za popust. Prodaja vstopnic je mogoča tudi na Eventimovih prodajnih mestih, kjer pa ni mogoče uveljavljati članskega popusta: Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, 3DVA Trafika.

Generalni sponzor


Veliki sponzorji

Veliki sponzorji

Veliki sponzorji

Soorganizatorji

Soorganizatorji


Ostali sponzorji in partnerji