Gremo navijat v Bern

V začetku avgusta bo vrhunec letošnje sezone v športnem plezanju, saj bo v Bernu svetovno prvenstvo. Tam se bodo za najvišja mesta borili tudi najboljši slovenski plezalci. V sodelovanju s turistično agencijo Palma se lahko po ugodnih cenah tja odpravite tudi vi.

Foto: Grega Valančič
Od 1. do 12. avgusta bo švicarsko glavno mesto gostilo svetovno prvenstvo v športnem plezanju. Tam se bo zbrala vsa svetovna športna smetana v športnem plezanju, med njimi tudi najboljši Slovenci, kot so Janja Garnbret, Luka Potočar in Mia Krampl.

bern
Turistična agencija Palma je v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenija pripravila ugoden aranžma ogleda prvenstva. Odhod iz Slovenije je 4. avgust, nočna vožnja z avtobusom v Bern. Naslednji dan bo namenjen ogledu mesta, kjer boste imeli priložnost spoznati kulturno in zgodovinsko ozadje tega čudovitega švicarskega glavnega mesta. Večerni del drugega dne bo rezerviran za ogled finalnega nastopa žensk v balvanih, ki bo vsekakor pravi spektakel in priložnost, da si ogledate vrhunske plezalne predstave najboljših športnikov na svetu. Tretji dan bo namenjen ogledu polfinalnih in finalnih nastopov moških in žensk v težavnosti, po končanem tekmovanju sledi nočna vožnja proti Sloveniji.

Turistična agencija Palma vam ponuja več informacij o samem aranžmaju in rezervaciji na spodnjem povezavi. Ne zamudite te priložnosti, da se pridružite v Bernu in doživite navdušenje ter vzdušje tega izjemnega športnega dogodka. Plezalci bodo zagotovili, da bo vaš obisk svetovnega prvenstva vreden ogleda, zato ne odlašajte in si zagotovite svoje mesto že danes!


Generalni sponzor


Veliki sponzorji

Veliki sponzorji

Veliki sponzorji

Soorganizatorji

Soorganizatorji


Ostali sponzorji in partnerji