Sprememba urnika SP v športnem plezanju Kranj 2019

V Kranju se na tekmi svetovnega pokala v težavnosti znova obeta pravi športnoplezalni spektakel. Zaradi velikega števila prijavljenih tekmovalcev smo morali prilagoditi urnik tekmovanja, tako da bodo kvalifikacije v soboto, 28. septembra, polfinale in finale pa v nedeljo, 29. septembra 2019. Že kupljene vstopnice veljajo tudi za nov termin.
Svetovni pokal v športnem plezanju Kranj 2019
Tekma svetovnega pokala v težavnostnem plezanju že 24. zapored gostuje v Kranju, znova se obeta pravi športnoplezalni spektakel. Vabljeni, da zadnji septembrski konec tedna v živo glasno podprete domače junakinje in junake ter srečate najboljše športne plezalce z vsega sveta. Naše športne plezalke in plezalci letos znova blestijo in pišejo zgodovino! Številčna posadka slovenske reprezentance z Janjo Garnbret, Mio Krampl, Lučko Rakovec, Vito Lukan, Mino Markovič in Jernejem Kruderjem na čelu znova z veseljem pričakuje tradicionalno tekmo pred domačim občinstvom, ki jim vsako leto znova da krila za izjemne nastope in vrhunske rezultate.

Zaradi velikega števila prijavljenih tekmovalcev smo morali prilagoditi urnik tekmovanja, tako da je polfinale s sobote zvečer prestavljen na nedeljo zjutraj. Že kupljene vstopnice veljajo tudi za nov termin.

Sobota, 28. september
8.00 kvalifikacije moški
10.00-17.00 plezanje na plezalnem stolpu in animacija za otroke
14.30 kvalifikacije ženske
14.00-16.00 Mini olimpijada

Nedelja, 29. september
8.00 polfinale ženske in moški
16.30 projekcija filma GreGor
17.15 predstavitev finalistk in ogled smeri
17.30 finale ženske
18.25 predstavitev finalistov in ogled smeri
18.35 finale moški
sledi podelitev medalj

SP_Kranj_2019
Vabljeni k nakupu vstopnic >>> za tekmo svetovnega pokala Kranj 2019!

Vstopnice za kranjsko tekmo so na voljo na sedežu Planinske zveze Slovenije v Ljubljani in na prodajnih mestih Eventima, s popustom za člane PZS. Več na www.worldcupkranj.com. Ogled sobotnih kvalifikacij je brezplačen za vse, vstop na vse tekme je prost za otroke do vključno 12. leta. Vstopnina za nedeljski polfinale je 12 € oz. 10 € za člane PZS, za finale pa 20 € oz. 15 € za člane PZS. V prednaročilu do vključno 20. septembra lahko izkoristite posebno ugodnost in si vstopnico za polfinale in finale zagotovite po akcijski ceni 20 € oz. 15 € za člane PZS. Če ne bodo razprodane, bo nakup vstopnic mogoč tudi ob vhodu v dvorano Zlato polje, in sicer 29. septembra od 7.30 za polfinale in od 15.30 za finale.

Vljudno vabljeni glasno navijat za najboljše v Kranj!

Generalni sponzor


Veliki sponzorji

Veliki sponzorji

Veliki sponzorji

Soorganizatorji

Soorganizatorji


Ostali sponzorji in partnerji