VIP vstopnica - doživite plezalni spektakel udobneje

Športno plezanje je v zadnjih letih zaradi zmag naših plezalcev postalo zelo popularno, zato ni nič čudnega, da je svetovni pokal v Kopru postal eden izmed najbolj pričakovanih in obiskanih športnih dogokov tega poletja. Letos imate ljubitelji plezanja priložnost, da doživite ta spektakel z VIP vstopnico udobneje kot kdaj koli prej.


Foto: Andraž Purg

Sedišče v neposredni bližini plezalne stene

Z VIP vstopnico boste lahko uživali v tekmi na popolnoma nov način. Namesto da bi stali v množici gledalcev, boste imeli rezervirano sedežno mesto v neposredni bližini plezalne stene. Tako boste lahko videli vsak gib, vsako premagovanje ovir in vsako zmagovalno potezo plezalcev, kot da bi bili del dogajanja.

Brezplačno parkirišče v bližini prizorišča

Da bi bila vaša izkušnja še udobnejša, smo poskrbeli tudi za brezplačno parkirišče v neposredni bližini prizorišča. Ne boste iskali parkirno mesto ali parkirali daleč od prizorišča. Preprosto pripeljete svoj avto, parkirate in se pripravite na neustavljiv plezalni spektakel.

IMG_4575_PURG(foto Andraž Purg)

Vrhunska ponudba hrane in pijače v soboto

V soboto bo posebna ponudba hrane in pijače poskrbela za vaše brbončice. Gostinstvo Jezeršek, priznano ime v kulinariki, bo postreglo z vrhunskimi jedmi in osvežujočimi pijačami, da bo vaš obisk svetovnega pokala Koper 2023 popoln. Ne boste lačni ali žejni, ko boste spremljali plezalce v njihovem boju za zmago.

Tekma v Kopru se bliža, zato ne zamudite priložnosti, da doživite ta edinstven športni dogodek na najbolj udoben način. VIP vstopnice so omejene, zato si svojo rezervirajte čim prej. Zagotovite si nepozabno izkušnjo s plezanjem in postanite del tega adrenalinskega spektakla. Vidimo se na prizorišču!

 

VIP vstopnica


Generalni sponzor


Veliki sponzorji

Veliki sponzorji

Veliki sponzorji

Soorganizatorji

Soorganizatorji


Ostali sponzorji in partnerji