Vstopnice za tekmo v Kranju so že na voljo

Vstopnice za kranjsko tekmo svetovnega pokala v športnem plezanju, ki bo od 3. do 4. septembra, so že  na voljo na prodajnih mestih Eventima po Sloveniji, na njihovi spletni strani in na sedežu Planinske zveze Slovenije. 
Tekma SP v Kranju bo letos še posebej zanimiva. Ne samo, da bo na njen mogoče v živo spremljati zlato olimpijko Janjo Garnbret, temveč bo v Kranju tudi zaključna tekma v težavnostnem plezanju. Zato si je potrebno čimprej zagotoviti omejeno število vstopnic.

IFSC_Kranj_2021_EOwebbanners_WEB

Ogled petkovih kvalifikacij je brezplačen.
Vstopnina za sobotni polfinale in finale je enotna in znaša 20 evrov oz. 15 evrov za člane PZS.

Otroci do vključno 8. leta imajo prost vstop.

Popust za člane Planinske zveze Slovenije velja pri nakupu na sedežu Pzs in na Eventimovi spletni strani. Članski popust velja ob priložitvi članske izkaznice oz. pri spletnih trgovinah z vnosom številke članske izkaznice (na Eventimovi strani jo vnesete v okvirček za promocijsko kodo za popust). Na ostalih Eventimovih prodajnih mestih uveljavljanje članskega popusta ni možno!

Petek, 3. september 2021
Kvalifikacije - brezplačno

Sobota, 4. september 2021
Polfinale in finale (enotna vstopnica) - 20 evrov oz. 15 evrov za člane PZS*

* prost vstop za otroke do vključno 8. leta

Za obisk dogodka velja PCT pogoj (prebolel, cepljen, testiran)! Za dokazovanje PCT pogoja potrebujete potrdilo in osebni dokument. Pogojev PCT ni potrebno izpolnjevati osebam, ki še niso dopolnile 15 let, če se tekmovanja udeležujejo skupaj z ožjimi družinskimi člani oziroma skrbniki, ki izpolnjujejo pogoje PCT.


Generalni sponzor


Veliki sponzorji

Veliki sponzorji

Veliki sponzorji

Soorganizatorji

Soorganizatorji


Ostali sponzorji in partnerji