Spremenjen način parkiranja v času tekme v športnem plezanju

Koper bo 8. in 9. septembra 2023 gostil tekmo svetovnega pokala v športnem plezanju Koper 2023, zaradi česar bodo v naslednjih dneh zaprta nekatera parkirišča ob plezalni dvorani.

Foto: Grega Valančič
Tako bo od srede, 6. septembra do nedelje 10. septembra zaprt del parkirišča (prva vrsta ob dostopni poti) ob nogometnem stadionu Bonifika, celotno parkirišče ob atletskem stadionu in celotno parkirišče ob plezalni dvorani.

Planinska zveza Slovenije, Mestna občina Koper in Marjetica Koper občanke in občane ter obiskovalke in obiskovalce naprošata, da v tem času svoja vozila parkirajo na drugih parkiriščih.

zapore_parkiri____
Z rdečo so označene fizične zapore, z rumeno pa celotna površina.


Sicer pa imetniki mesečnih parkirnih abonmajev lahko v času zapor svoja vozila parkirajo tudi na drugih parkiriščih, in sicer: pod Deteljico, na parkiriščih P+R v Semedeli in ob Kolodvorski cesti ter na parkirišču na Piranski cesti (Olimpijski bazen).
Za lažjo orientacijo preverite parkirišča spletni povezavi Marjetice Koper.

Konec tedna v mestu pričakujemo izredno povečan promet na lokalnih cestah in glavnih mestnih vpadnicah ter večje obremenitve javnih parkirišč. Obiskovalce zato vljudno prosimo, da se na prizorišče odpravijo pravočasno ali uporabijo eno od alternativnih oblik prevozov.
Vnaprej se vam zahvaljujemo za razumevanje in potrpežljivost.

Generalni sponzor


Veliki sponzorji

Veliki sponzorji

Veliki sponzorji

Soorganizatorji

Soorganizatorji


Ostali sponzorji in partnerji