Pridite navijat na SP Kranj 2018 - vstopnice že naprodaj

Kranj bo 29. in 30. septembra 2018 znova prizorišče športnoplezalnega spektakla svetovnega pokala, kjer boste lahko v živo navijali za naše junakinje in junake. Vstopnice so že na voljo na prodajnih mestih Eventima po Sloveniji in na spletu.
Slovenska reprezentanca v športnem plezanju (foto Luka Fonda)
Tekma svetovnega pokala v težavnostnem plezanju Kranj 2018 letos že 23. zapored gostuje v gorenjski prestolnici. Da v živo glasno podprete junakinje in junake slovenske reprezentance v športnem plezanju ter srečate najboljše športne plezalce z vsega sveta, si rezervirajte zadnji setembrski konec tedna. Na kranjski tekmi znova pričakujemo številčno slovensko posadko, ki bo vesela vaše podpore v živo.

V soboto, 29. septembra, bodo ob 8.00 na sporedu moške kvalifikacije in ob 13.00 ženske kvalifikacije, polfinale v kranjski dvorani Zlato polje bo ob 20.00. Vrhunec kranjske tekme bo v nedeljo, 30. septembra, s finalom ob 18.00. Bogat bo tudi spremljevalni program.

Vstopnice za kranjsko tekmo so že na voljo na prodajnih mestih Eventima po Sloveniji in na spletu >>> SPLETNA PRODAJA VSTOPNIC. Na sedežu Planinske zveze Slovenije na naslovu Ob železnici 30 a v Ljubljani bodo naprodaj od 3. septembra v času uradnih ur.

eventim_prodajna_mesta

Ogled sobotnih kvalifikacij je brezplačen za vse, vstop na vse tekme je prost za otroke do vključno 12. leta. Vstopnina za sobotni polfinale je 10 € oz. 8 € za člane PZS, za nedeljski finale pa 15 € oz. 12 € za člane PZS. V prednaročilu do vključno 23. septembra lahko izkoristite posebno ugodnost in si vstopnico za oba dneva zagotovite po akcijski ceni 15 € oz. 12 € za člane PZS. Če ne bodo razprodane, bo nakup vstopnic mogoč tudi ob vhodu v dvorano Zlato polje, in sicer 29. septembra od 18.30 in 30. septembra od 15.30.

Popust za člane Planinske zveze Slovenije velja pri nakupu na sedežu PZS, kjer izkažejo svoje članstvo z veljavno planinsko izkaznico in osebnim dokumentom, in pri Eventimovi spletni prodaji, kjer popust velja ob vnosu številke članske izkaznice v okvirček za promocijsko kodo za popust. Prodaja vstopnic je mogoča tudi na Eventimovih prodajnih mestih, kjer pa ni mogoče uveljavljati članskega popusta: Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, 3DVA Trafika.

Generalni sponzor


Veliki sponzorji

Veliki sponzorji

Veliki sponzorji

Soorganizatorji

Soorganizatorji


Ostali sponzorji in partnerji